Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Balance Control pro Suché Vlasy s Mastnými Kořínky

Ručně vyráběný tuhý šampon BALANCE CONTROL pro suché vlasy s mastnými kořínky.

Exkluzivní šampon pro přírodní regulaci kožního mazu. Vlasům dodává vláčnost, flexibilitu a zdravý vzhled.

Představuji Vám novou řádu tuhých šamponů (nepleťte to se šamponovým mýdlem.)

Tuhý šampon je spojením starobylých tradic a inovačních technologií v oblasti péče o vlasy.Je vyroben z jemných povrchově aktivních látek rostlinného původu, neobsahuje SLS, SLES ani konzervanty.

Více o tuhém šamponu můžete přečíst v mém blogu: https://www.fler.cz/blog/nova-rada-samponu-tuhe-sampony-33314

Tuhý šampon *Balance Control* byl speciálně vyvinut pro dvojí účel: pro mastnou pokožku hlavy a suché konečky vlasů.

Díky aktivním komponentům ve svém složení má tento šampon dvojí účinek: působí na vlasové kořínky a konečky odlišným způsobem.

Šampon stabilizuje aktivitu mazových žláz a šetrně odstraňuje přebytek mazu z vlasové pokožky, ale zároveň zvlhčuje suché vlasové konečky, kondicionuje je, dodává zdravý vzhled a přirozený lesk.

Šampon je připraven na hydrolátu zeleného čaje v BIO kvalitě, který byl získán ve Francii metodou párové destilace z výhonků a listů čajového keře. Samozřejmě ve Francii se čaj nepěstuje, ale právě Francie je jedničkou ve zpracování kosmetických surovin.
Unikátní vlastnosti zeleného čaje vždy přitahovaly pozornost lidí, kteří pečují o svoje zdraví. Hlavní výhodou hydrolátu je to, že obsahuje ve svém složení spoustu ve vodě rozpustných látek, které nejsou přítomné v esenciálním oleji ani jiných extraktech. Hydrolát zeleného čaje obsahuje taniny, esenciální oleje, alkaloidy, aminokyseliny, minerály, vitamíny, právě proto hydrolát zeleného čaje je právem nazýván klenotnici aktivních látek, užitečných pro člověka. Kromě toho zelený čaj je mocným antioxidantem, efektivně bojuje s volnými radikály a zabraňuje předčasnému stárnutí.

Mangové máslo ve složení šamponu efektivně vyživuje vlasovou strukturu, usnadňuje rozčesávání, zamezuje lámavosti vlasů.
Ricinový olej působí jako prevence proti vypadávání vlasů, stimuluje jejích růst a posiluje kořínky.

Obsah mořské soli ve složení šamponu je nejen zdrojem stopových prvků, ale také skvěle přispívá k regeneraci vlasové struktury.

Žlutý australský jíl jemně čistí vlasovou pokožku, vyplavuje toxiny a má zvlhčující účinek.

Dále šampon je obohacen o aktivní látky - CO2 extrakt rozmarýnu, který nejen zesiluje mikrocirkulaci v cévách vlasové pokožky, ale značně zlepšuje výměnné procesy ve vlasových folikulech, což stimuluje růst a zpevnění vlasů. Rozmarýnový extrakt též normalizuje činnost mazových žláz, zpomaluje a snižuje proces produkce kožního mazu a sužuje kožní póry.

Třešničkou na dortu v tomto šamponu je Honeyquat - unikátní kosmetická aktivní látka, medový zvlhčovač, získaný z přírodního medu, který skvěle funguje jako kondicionér: zvlhčuje vlasy, dodává jim přirozený lesk, zamezuje statické elektřině při rozčesávání.

Speciálně vybrané esenciální oleje regulují produkci kožního mazu, posilují vlasové folikuly, zlepšují vlasový růst, zamezují vypadávání vlasů a pečují o vlasy po celé délce.

Tuhý šampon je inovačním, ekologicky čistým, vysoce koncentrovaným výrobkem. Je velmi ekonomický. Nerozlije se Vám při přepravě a zabírá opravdu málo místa.

Šampon nedráždí pokožku hlavy, jemně a efektivně čistí vlasy, reguluje produkci mazu, odstraňuje lupy, posiluje vlasové folikuly a stimuluje růst vlasů.

Skvělé se pění, dobře promývá vlasy a lehce se vyplachuje.
Vlasy si na něj nemusí zvykat.
Ekologický a biologicky rozložitelný.

Ingredience:

Sodium Coco Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Camelia Sinensis Water, Magnifera Indica Seed Butter, Ricinus Communis Seed Virgin Oil, Laurus Nobilis Oil, Cedrus Deodara Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Hydroxpropyltrimonium Honey, Sodium Chloride, Yellow Australian Clay, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke konečkům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Hmotnost: 80g.

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6131192
Vloženo: 12.3.2015
Menu
--