Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká balonová sukně - uni "OUTLET" No.124 (ihned)

Oblečení z OUTLETU je zboží z módních přehlídek, marketů, butiků nebo modely z focení - zboží již zkoušené nebo poslední kusy ze starších kolekcí a cena je velmi snížena. Modely jsou jinak zcela v pořádku. Většinou se jedná pouze o jeden poslední kus v jedné velikosti (pokud není uvedeno jinak).

Již ušitá - dodání ihned.

...model z focení, pouze zkoušená + 1X vypraná, poslední kus.

Autorská balonová sukně s kapsami - velmi pohodlná, díky přírodnímu materiálu je vhodná k oblékání po celý rok, z luxusního bavlněného saténu (100%bavlna) s polomatným leskem, ve výrazné červené barvě. Nosí se mírně pod pasem (82cm). Vhodná pro velikosti pas: 75-82cm, boky volné - kdo má pas 82cm, bude mít sukýnku přímo v pase, menší velikosti různě v místě sníženého pasu (pokud přiberete nebo zhubnete, nemusíte řešit velikost). Sukýnka má protisklady nahoře i dole, efekt do balónku, dolní lem je vsazen do širší lemovky. Celková délka sukně i páskem je 53cm. Sukně je skládaná do pásku 3cm, vzadu na zip a knoflíček.

(foceno na drobné postavě s pasem 72cm - je trochu volnější)

Tato sukně je naprosto univerzální, je vhodná i do práce, na procházku městem, cestování, ale velmi dobře bude vypadat i v divadle nebo na večírku. 

Barvy:
Velikost:
univerzální
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
satén
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.6.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 8587453
Vloženo: 5.6.2017
Menu
--