Domů Prodané zboží prodejce FUGU - Design Bambusové kmeny

Samolepky na stěnu zobrazující bambus.

V Číně je bambus symbolem vytrvalosti, dlouhověkosti, klidného stáří a houževnatosti - vždyť za den dokáže vyrůst okolo 90cm! Vždy byl také považován za symbol východních učenců, jakožto rostlina znázorňující skromnost - díky svému dutému kmeni.

Podle Feng Shui má bambus do místnosti, kde je umístěn, přinášet pohodovou atmosféru a činit ty, kdo tam pobývají, šťastnějšími. Skvěle se bude vyjímat třeba ve vaší ložnici, kde vždy bude působit harmonickým a uklidňujícím dojmem.

Náš design je navržen tak, abyste si sami mohli rozhodnout o jeho finální podobě. Každý z deseti jednotlivých článků bambusu je nalepitelný samostatně a je jen na vás, jestli si v místnosti necháte vyrůst jedinou obrovskou rostlinu, nebo několik menších.

Velikost: 10 ks bambusových dílů cca 20 x 40 cm. Při naskládání všech dílů na sebe dostanete jeden bambus vysoký 305 cm, popřípadě dva bambusy vysoké 200 a 105, atp... (možnost výroby vlastní velikosti, napište nám)
Barvy:
Tyrkysová 695
Světle šedá 072
Khaki 655
NEBO si zvolte vlastní barvy z našeho vzorníku (poslední obrázek produktu).

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
721 Kč
Prodáno 29.9.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: FUGU - Design
Katalogové č.: 4463476
Vloženo: 5.11.2013
Menu
--