Domů Prodané zboží prodejce PS ART petra skopalova BAREVNÝ DEKORAČNÍ POLŠTÁŘ - Velké plány

Tento unikátní dekorační polštář krásně a naprosto jedinečně oživí a akcentuje Váš domácí interiér. Polštář je vyroben z vysoce kvalitního  a odolného materiálu (směs polyesteru a bavlněné příze) a zaujme na první pohled nejen svými jedinečnými barvami, ale i originálním geometrickým motivem inspirovaným skutečným obrazem malířky Petry Skopalové.

Motiv obrazu je digitálně vytištěn na obě strany polštáře, je ručně stříhán i sešíván. Veškeré stehy a zátěžové partie jsou dvojitě prošity a zaručují tak prvotřídní kvalitu a trvanlivost. Povlak na polštář je opatřen všitým zipem pro snadnou manipulaci a údržbu. Polštář tak díky svému kvalitnímu zpracování i materiálu samotnému působí velice luxusně a zaujme na první pohled.

Každý polštář je vyráběna v USA vždy v limitovaném počtu, čímž je  i nadále zachována originalita a unikátnost původního uměleckého díla. 

Obraz, který je na polštáři reprodukován se jmenuje VELKÉ PLÁNY.

Povlak na polštář má rozměr 50 x 50cm, po předchozí dohodě je možné dodat i s vnitřní výplní (konečná cena polštáře bude pak navýšena o 100,- Kč)

Děkuji, že jste si prohlédli mou nabídku.

Barvy:
Styl:
extravagantní
Materiál - textil:
bavlna
,
syntetika
Velikost:
50x50 cm
prodejní cena
855 Kč
Prodáno 27.5.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: PS ART petra skopalova
Katalogové č.: 5258718
Vloženo: 24.6.2014
Menu
--