Domů Prodané zboží prodejce INTRO Batůžek MYŠKA ZE ŠPAJZU

Moje spižírna je dobře zásobená na zimu:nalouskané ořechy, usušené hrušky a jablíčka...a ejhle ve spižírně jsem narazila na novou hladovou obyvatelku. Tento hlodavec je sice větších rozměrů, že by se i kočka lekla, ale chová se přátelsky a roztomile. Hledám pro myšku nový domov a vlídného kamaráda, který naplní její hladové bříško.

Tělo má ušito z šedého manšestru v kombinaci s bavlněnými látkami. Vrchní materiál je zpevněn lepícím vliselínem, zadní část batohu, dno a ucha jsou navíc vystužena termolínem. Nožky vyplněny dutým vláknem. Nitro má vypodšívkované bavlněným plátnem s malou vnitřní kapsou, ve hřbetě je umístěný zip a taky drobné ucho pro poponášení. Ramenní ucha jsou v dolní části opatřena sponou a posunovacím popruhem (aby padnul malým i větším dětem) a na prsou je všit popruh se sponou-trojzubcem (aby se jen tak lehce nevysoukal z ramen, když si s myškou dáte závody). Očka jsou z knoflíků, vousky z polyesterové šňůrky, ocásek z bavlněné šňůrky.

Rozměry: tělo: v: 25,5 cm, š: 22 cm (bez nožek a ocasu) dno: 21 x 9 cm, délka nastavitelných uch: v rozmezí 36-51 cm, jejich šíře 5 cm, vnitřní kapsa 15 x 14 cm, ucho ve hřbetě 16 cm

Údržba: šetrné praní 30°C

© Jana Marvánová

Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
manšestr
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.8.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 11198919
Vloženo: 27.1.2020
Menu
--