Domů Prodané zboží prodejce nice belly bederní pás pánský černý

Dvouvrstvý bederní pás pro muže od Nice Belly. Dvě vrstvy kvalitního a příjemného úpletu vám zajistí, že pás bude opravdu funkční. Vzduchová vrstva mezi materiály zároveň působí jako izolant. Pás je nenápadný a působí jako součást oděvu.

velikosti: S, M, L, XL, XXL

Máte pocit, že bederní pás není nic pro chlapa? Tak mrkněte níže, že to není tak úplně pravda.

  • Pracujete často venku? Táhne vám při práci na záda a už vás to pěkně štve? Bederní pás vám ochrání bedra při ohýbání. Neroluje se a můžete ho schovat i pod jiný ochranný oděv.
  • Bederní pás je super věc při sportu! Hodí se vám například při jízdě na kole. Výborně poslouží při horských tůrách. Představte si, že zdoláváte vrcholky hor - na jednu stranu je vám hic a pot se z vás jen leje, ale zároveň cítíte chlad, protože už jste pěkně vysoko nad mořem. Pás vám ochrání bedra, abyste nenastydli a přitom si nemusíte brát bundu a není vám horko.
  • Jezdíte na motorce nebo skútru? Pás z úpletu schováte pod motorkářský ochranný pás a na záda nepotáhne ani náhodou. Na skútru povinný ochranný pás nosit nemusíte, ale mít zád v teple a vnímat jak vám to pěkně sviští, je super pocit.
  • Štve vás v práci klimatizace, protože několikrát do roka jste kůli ní nemocní? Bederní pás můžete mít klidně i v kanceláři a nikdo z kolegů na to nepřijde. Vypadá, jako byste měl prodloužené tričko.
pánské velikosti míry - pas míry - boky
S 75-80cm 90-95cm
M 80-85cm 95-100cm
L 85-90cm 100-105cm
XL 90-95cm 105-110cm
XXL 95-100cm 110-115cm
Barvy:
Určení:
muži
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.4.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: nice belly
Katalogové č.: 7247896
Vloženo: 16.3.2016
Menu
--