Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká BIO sukně "LABUTÍ JEZERO II." s koženým opaskem (podšívka navíc)

Autorská skládaná sukně z designového bavlněného saténu v BIO kvalitě -  prémiová bavlna v polomatné úpravě, která byla zpracována bez použití chemických látek. Od návrhářky Bonnie Christine. 

Barvy na sukni: černá, smetanová, červená

Sukýnka se snadno žehlí a téměř se nemačká. Vzadu se zapíná na zip a poutko s knoflíčkem, je  vsazena do vystuženého pevného pásku 3cm. Nosí se v pase. Tato sukýnka má nový střih, vpředu i vzadu  po dvou protiskladech, je tvarovaná a rozšířená tak akorát pro běžné nošení, při větru se nenadzvedává. Dolní okraj je vsazen do černého šikmého proužku, který dodává sukýnkce na eleganci a zároveň krásně drží tvar. 

Sukýnku šiji ve dvou variantách. 1) součástí je černý kožený opasek. 2) bez opasku - pouze vsazená do pevného pásku - 3cm jako na fotografii nebo 6cm. Druhá varianta je nutná navolit vpravo nahoře. 

Sukýnka je velmi precizně propracovaná, luxusní kousek do Vašeho šatníku!

Šiji přímo na Váš pas, a boky. Měřte se v oblasti pupíku - ne příliš těsně, ne volně, akorát - tak, aby byla sukně pohodlná, boky nejlépe 20cm pod pasem. Šiji max. do míry 80cm pro pas.

Délka sukýnky je obvykle 55cm od pásku dolů, zkrácená 50cm, prodloužená 60cm. Prosím připsat k objednávce! Na fotografii je délka 50cm na postavě 160cm.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bio bavlna
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.9.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 8840966
Vloženo: 23.5.2017
Menu
--