Domů Prodané zboží prodejce Magifešn Tričko s ruční kresbou - Kosatka I.

Kvalitní bavlněné tričko s autorskou malbou a kresbou kosatky vyskakující z vody.

Pokud milujete moře, oceán a nebo vás také fascinují mořští živočichové, můžete to dá najevo právě tímto tričkem :). Aneb zachraňte/adoptujte Willyho :)!

--

Textil s potiskem lze prát v pračce až do 60° (i když osobně doporučuji 30°40° a převrátit tričko naruby, aby potisk nebledl).

Jelikož se jedná z části o ruční práci, je každý kousek originál a fotka je do jisté míry ilustrační :). Potisk nepraská a na světlém podkladě není znatelná "vrstva" v místě obrázku.

--

Do objednávky prosím napište jakou velikost si přejete, a zda se jedná o dámské či pánské tričko. Využijte standardního číslování (XS, S, M, L, XL..). Pokud u velikosti váháte, můžete změřit své oblíbené, dobře padnoucí tričko a poměřit s přiloženým obrázkem pro získání lepší představy o velikostech :).

--

// Podrobnosti k dámské variantě trička:

Volný kulatý průkrčník s úzkým lemem ze shodného materiálu. Ramena zpevněna všitým proužkem. Triko sahá do hloubky boků. Silikonová úprava zajišťuje měkký a splývavý omak.

Gramáž: 150 g/m2

Specifikace: 100 % bavlna (barva 12 - složení 85 % bavlna, 15 % viskóza), finální silikonová úprava, Single Jersey.

Velikosti: XS, S, M, L, XL, 2XL.

--

// Podrobnosti k pánské variantě trička:

Kvalitní pánské tričko střední gramáže. Průkrčník s přídavkem 5 % elastanu se zpevňující ramenní páskou. Silikonová úprava úpletu. Trup po stranách beze švů.

Gramáž: 160 g/m2

Specifikace: 100 % bavlna (3 % viskózy u barvy 03, 15 % viskózy u barvy 12), silikonová úprava, Single Jersey.

Velikosti: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

--

Výrobek je certifikovaný:

BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Je iniciativa Asociace zahraničního obchodu – FTA a cílem je zajistit, aby na trh byly dodávány jen výrobky, při jejichž výrobě a distribuci jsou respektovány základní pracovně právní a etické zásady. To znamená, že zaměstnanci, kteří produkt vyrábějí, mají zajištěny základní pracovní podmínky, ochranu zdraví a ochranu základní lidské důstojnosti.

WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production)

Jedná se o certifikační program organizace Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP), který je nabízen výrobcům oblečení, obuvi a doplňků. Získání certifikátu je podmíněno zajištěním podmínek pro bezpečné a zdravé pracoviště a respektování práv zaměstnanců.

FAIR TRADE

Je organizované hnutí, které usiluje o pomoc producentům v zemích třetího světa. Prosazuje platbu „spravedlivých cen“ za bavlnu, stejně jako dodržování sociálních a environmentálních standardů při produkci. Zaměřuje se zejména na export z rozvojových do rozvinutých zemí světa.

OEKO TEX Standard 100

Je certifikát textilních produktů vyrobených výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů. Výrobky jsou testovány nezávislým Evropským výzkumným institutem podle přísných standardizovaných kritérií. Ta limitují užívání nebezpečných chemikálií při jejich výrobě.

Barvy:
Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
XXL
,
M
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magifešn
Katalogové č.: 9095742
Vloženo: 1.12.2017
Menu
--