Domů Prodané zboží prodejce LaTonka Blond v přírodní... S miminkem malinkatá

Šášovi rodinka ♥, pro milou zákaznici...

Panenka vysoká asi 36 cm. Ušitá ze starého ručně tkaného lněného plátna, plněná ovčím rounem. Oblečky a doplňky z nových i recyklovaných materiálů. Miminko velké asi 15 cm.

Oblečky můžete svlékat a oblékat. Vlásky můžete "učesat" dle Vašeho přání do všemožných účesových kreací. Obličej ručně vyšívaný.

Panenka má šatečky z dvojité gázoviny (často se tu pro tento materiál vyskytuje také všeobecnější pojmenování - mušelín), oblékání je řešeno stahování kolem krku, průkrčník opravdu široký. V délce zakončeny bavlněnou paličkovanou krajkou ve stejném odstínu, ozdobné štepování dlouhými stehy silnou nití v bílé, botky a nákrčník z elastického patentu v cihlové.

Až se ochladí má panenka ve výbavě plášť z hutného plyše, k němu také zimní botky.

Miminko ma ve výbavičce oboustrannou zavinovačku a čapku, která se dá několikrát ohrnout, čímž lze regulovat tvar a lze ji použít i jako návlek, který se dá natáhnout i ze spodu a miminko rychle obléci, což zvládne i malinkaté dítko:), které tím cvičí jemnou motoriku svých prstíků. 

                                              ...

Jde o originální velmi pečlivě zpracované autorské panenky.

                                          

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.10.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LaTonka
Katalogové č.: 9631510
Vloženo: 11.6.2018
Menu
--