Domů Prodané zboží prodejce Doskyna Blue Dreams

Lapač snů ve dvou odstínech modré barvy doplněný marabu peříčky, zlomky kyanitu a dřevěnými korálky. Průměry kroužků činí cca 10 cm a cca 4 cm. Celková délka i s úvazem je cca 44 cm.

Tento talisman s indiánskými kořeny má dle pověsti chránit majitele před špatnými sny a navozovat příjemnou atmosféru a pohodu v místnosti, kde je zavěšen.

Legenda o vzniku lapačů snů praví, že za starou šamankou přišla žena, které v noci neustále plakalo dítě. Moudrá šamanka jí poradila, jak vyrobit magický lapač snů, který má dítěti přinést klidný spánek. Žena talisman vyrobila podle šamančiny rady a od té doby její dítě spalo klidně a bez pláče.

Lapač snů se skládá z několika částí – kamínek či korálek uprostřed síťky znázorňuje samotného člověka, naši osobu; kruh znázorňuje svět a vesmír a je první překážkou pro zlé sny; síťka slouží k zachycení zlých snů, které jsou s prvním slunečním paprskem spáleny; peříčka zachycují dobrou energii a sny, které pouští do duše spícího člověka.

Kyanit je silný vysílač a zesilovač energie, čistí a harmonizuje čakry a meridiány, účinně působí na krční čakru a posiluje tak komunikaci, vede majitele, aby říkali pravdu. Pomáhá s logickým myšlením, odstraňuje bloky, stres, strach, zklamání, neudržuje v sobě nic negativního. Dobře působí na mozek, proti bolestem, vysokému tlaku, léčí infekce, brzlík, nadledvinky, horečku, příštítnou žlázu, svalové křeče, urogenitální oblast, krk a hlasivky, pomáhá snižovat nadváhu.

Modrá barva vyjadřuje pocit svobody, daruje nám inspiraci, představuje opatrnost, rozvážnost, vyjasňuje a rozšiřuje ducha i duši.

Barvy:
Styl:
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.8.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Doskyna
Katalogové č.: 11351297
Vloženo: 28.3.2020
Menu
--