Domů Prodané zboží prodejce magaela Bohatě zdobený věneček "víla soumračných polibků"

Milé moje,

je zde opět léto. Slunce je žičlivé, oči mhouřim do belasomodrej oblohy. Lavičky v parcích se již těší na letní lásky, na dlouhé večery strávené v nekonečných objetí. Koutky dětských úst jsou lepkavé od jahod s cukrem a dvory jsou plné mláďátek. Voda cáká a všude je spousta smíchu. Hudba se vine ulicemi a pole pomalu začínají dozrávat. Z třešní si děti dělají náušnice a na loukách víly oslavují krásu letních dnů. I my v dílničce Magaela se z nich těšíme.

Venku se setmělo a cvrčky trylkují sonáty o lásce. Jemný vánek rozfouká zelenou trávu i klásky co čekají na slunce. Krásné ticho proniká zemí, pod lampou lavička a na ní polibky milenců, co v požehnání večera hledají ukrýt před zvědavci. Jen na louce nedaleko v jemném tanci nespoutaných tužeb tančí víla a žehná svým tancem všem dotykem rtů. Víla soumračných polibků tančí v nafialovělém oparu příchozího večeře a lásky je najednou jako máku.
Věneček je vyroben z textilních květů, lístků a množství živé konzervované trávy, z drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7558242
Vloženo: 29.6.2016
Menu
--