Domů Prodané zboží prodejce Daminky BUDDHA - ŠTĚSTÍ - láva, rudraksha, tygří oko

• BUDDHA • v příjemně teplých hnědých přírodních odstínech. Najdete v něm kombinaci dvou barevných variací tygřího oka, semínka rudraksha a lávu. Náramek zdobí dva zlatavé korálky hematitu a korálek Buddhy, symbolu štěstí.

Tento náramek přináší svému nositeli štěstí a ochranu.

Velikost korálků: 8 mm
Vnitřní obvod náramku cca 17-18 cm (lze upravit na přání)
Navlečen na elastickém nylonovém vláknu

Náramky odesíláme uložený v ručně šitém dárkovém pytlíčku ze 100% BIO bavlny. Dárkové balení je zahrnuto v ceně náramků.

***

Achát (Tygří oko)

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Je to kámen schopný konejšit a uklidňovat. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace. V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí. Mechový achát je kamenem hojnosti a bohatství.

*

Lávové kameny mají velmi silnou pozitivní energii a jsou používány jako ochranné amulety.

*

Rudraksha

Jedná se o plody stromu Elaeocarpus granitu, roste od úpatí Himalájí, v Nepálu, Indii až po jihovýchodní Asii. Je vědecky dokázáno, že má spoustu zdravotních výhod. Korálky v sobě mají po tisíce let duchovní a léčivé účinky - tradičně je nošena v podobě náhrdelníků, náramků, přívěšků a je užívána k meditaci.

***

Při objednávce více náramků platíte pouze jedno poštovné.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
achát
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daminky
Katalogové č.: 10062222
Vloženo: 12.11.2018
Menu
--