Domů Prodané zboží prodejce magaela Čelenka "fialky pro Marušku"

Milé zákaznice,
představuji vám další nadílku novinek, které tentokrát vznikly ve spolupráci modelky Martiny Zrubcovej a vizážistky Barborky Slovákovej. Kolekce je zaměřená na čelenky a náhrdelníky, ale těšit se můžete i na speciální sponku a gumičku. Tato mini kolekce je svěží a pozlacená jako křídla vážky. Dýchá podzimem, je plná barev a vůně spadaného listí.

Holena záviděla Marušce její krásu. Jeden chladný den, kdy sníh pokrýval krajinu, rozkázala sestře fialky donést. Maruška se vybrala do lesa, zoufala, když najednou uviděla světélko. To dvanáct měsíčků seděli kolem ohně. Když se doslechli, co v takové zimě v lese hledá, rázem se rozhodli jí pomoci. Měsíc Březen sedl si nahoře na kámen a máchl kyjem nad ohněm. V té chvíli vzplanula vatra, sníh se začal tát, stromy začaly rašit, pod mladými buky zelenala se travička a bylo jaro. Pod křovím, schované pod listy, rozkvetly fialky. A dokud se Maruška vzpamatovala, bylo jak by modrou plenu ubrousek někdo prostřel.
Čelenka je vyrobena z textilních květů, lístků, trávy, ozdobných bahniatok a jiných drobností určených k aranžování. Je pohodlná, netlačí.

Modelka: Martina Zrubcová
Vizáž: Barbora Slováková

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 6767942
Vloženo: 25.10.2015
Menu
--