Domů Prodané zboží prodejce magaela Čelenky "na obou koncích duhy"...část první

Milé zákaznice,

houpačky v parcích rozhoupe už jen vánek, z hřišť se vytratil dětský smích zpět do školních lavic a ke večeři padne dobře teplý svetřík. Babkin spíž je již plný úrody.Lesy voní borůvkami a malinčím, stromy se začínají červenat. Léto je nenávratně pryč, už jen pavučina podzimu nám polechtá nosy. I Magaela se oděla do barev nastávajícího ročního období. Přestavují vám novou podzimní kolekci, plnou posledních slunečních paprsků, vůně borůvek a kouzla lesních víl.

Jemný déšť pohladí stébla trávy a slunce hřeje tvář. Na obloze z čista jasna duha rozkvetla. Na obou koncích lesní skřetí sbírají zlato a trávou se brodí dívka se srdcem anděla. Duha ji volá, srdce za ní táhne, jestli opravdu objeví dveře do kouzelného světa? Barev má hodně, kterou si vybrat?

A vy? Kterou barvu byste si vybrali? Magaela vám nabízí oblíbené čelenky hned v několika barevných variantách a zvolit si můžete tu, která vám je srdci nejbližší. Nebo si můžete koupit všechny a střídat je podle nálady :) Do poznámky k objednávce stačí uvést číslo, které je uvedeno u fotce čelenky, kterou si přejete.

Čelenky jsou vyrobeny z textilních květů, lístků, trávy, ozdobných bahniatok a jiných drobností určených k aranžování. Jsou pohodlné, netlačí.

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 6894850
Vloženo: 27.11.2015
Menu
--