Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Černo-stříbrný náhrdelník ?Mrs. Addams?

Černý, jak hluboká noc, a zároveň třpytivý a zářivý, přijatelný pro každou příležitost. Univerzální náhrdelník, který udělá parádu kdykoliv, hodí se ke každému oděvu, ke každé barvě. Ovšem dáma, co má ráda černou eleganci, by měla pěknou bodku ...

Zvědavý pohled přitahuje velká, středová, krásně zpracovaná filigránová kulička, s perfektním povrchem ( má průměr 17 mm). Je zhotovena z bižuterního kovu, povrchové provedení starostříbro. Další korálky jsou z černého skla se stříbrnými skvrnami, dvě kuličky z kovoplastu a malé hladké korálky z chirurgické oceli, které jsou navléknuté tak nějak ,,natěsno", takže náhrdelník drží tvar a korálky nejezdí po návleku (syntetická bižuterní pryž v matném provedení). Délka (obvod) včetně zapínání je 49 cm. Jsou zhotoveny pouze 3 kusy. Celý náhrdelník je hladký, všechny korálky mají kvalitní povrch.

Kompletní ukončení náhrdelníku je z chirurgické oceli. Nebýt středové kuličky, která je zhotovena z běžného bižuterního kovu, dal by se celý náhrdelník považovat za antialergický (pokud by se nosil na oděvu, je to tutovka...).

Registrovaný autorský design.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
sklo
,
plast
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.1.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 5950032
Vloženo: 24.1.2015
Menu
--