Domů Prodané zboží prodejce INTRO Cestovní didaktická kostka V TRÁVĚ

Autorská didaktická kostka drobných rozměrů (ideální na cesty) hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku.

Stojím v trávě a slyším jemné syčení, to se had vydal na cestu za potravou a velmi opatrně se proplétá mezi stébly trávy, můžeš mu pomoci najít cestu. Jakmile hada zpozorovali mravenci, začali rychle přenášet svá vajíčka (dřevěné korálky) do bezpečí svého mraveniště. I jim smíš být nápomocen a při tom spočítej všechna vajíčka. Na veškeré mravenčí hemžení se z výšky dívá motýl a když jej polétávání unaví, usedne na nejbližší květ, připevni jej pomocí patentky. Kousek dál tu kvete i leknín (knoflík) na hladině rybníka, odepni list pod leknínem, a sem tam vykoukne z vody i rybka. Jakmile se nadechne, schovej ji zase do kapsy. Rybí schovávačku pozoruje ze svého hnízda na břehu kačena, která právě sedí na vajíčkách, odepni suchý zip a nech kačenu chvilku plavat po vodě, mezitím můžeš spočítat, kolik káčátek se jí vylíhne.

Kostka na titulních fotkách je již prodaná . IHNED k dispozici je tato barevná verze:


Kostka je ušita z bavlněných pláten a kepru, občas v kombinaci s elastanem, vyplněna molitanem, drobnosti vycpány termolínem či dutým vláknem. Dále použity bavlněné a polyesterové provázky, suchý zip, knoflík, patentka, dřevěné korálky. Detaily ručně malovány barvami na textil.

Rozměry: samotná kostka: 11 x 11 x 11 cm

Údržba: doporučuji ruční praní a důkladné sušení (aby dobře vyschnul molitan uvnitř)

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, korálky), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.11.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 4941138
Vloženo: 15.3.2014
Menu
--