Domů Prodané zboží prodejce INTRO Cestovní didaktický DOMEČEK

Autorský didaktický domeček, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku a svými rozměry a skladností je ideální pro cestování. 

Jak to všechno začalo? Přišlo mi psaní zavázané saténovou mašlí, když jsem ji rozvázala, objevil se malý domeček, ten hlídal psík Bert a neustále pobíhal mezi květinami, jež rostly na zahrádce. Když se unavil zalezl do boudy (kapsa). Z okénka za záclonou nikdo nevykukoval, tak jsem zaklepala na dveře. Ozvalo se: ,,Pojďte dále!" Vzala jsem tedy za kliku (knoflík) a otevřela. V tu chvíli jsem se ocitla ve světničce s béžovou květinovou tapetou, kde mě vítal kluk Matýsek holka Klárka, seděli na židličkách (zachyceni pomocí gumy) a na stole měli snídani (ubrus tvořen suchým zipem, takže na něm drží nádobí). Matýsek se právě chystal na procházku s Bertem a já pomohla Klárce uklidit nádobí: hrnečky na poličku (suchý zip) a misky do kredence (otevírání na knoflík). Vytáhly jsme hrnec a začaly vařit polévku (sporák jako suchý zip) a krásně jsme si u toho popovídaly. To už se vrátil i Mates a natrhal na zahrádce čerstvé květiny (připevněné na patentky) a dal je do vázy na stole. Strávili jsme spolu celý den a když se začalo stmívat, poslala jsem je na kutě. Oba zalezli do postýlek s krajkovou peřinou (nakládané kapsy), zazpívala jsem jim ukolébavku, zhasla lustr a vytratila se dveřmi z domečku. U boudy jsem ještě pohladila Berta...zavázala obálku a toto psaní posílám třeba k Vám...

Ihned k dispozici 2 barevné varianty:

Druhá varianta:

Domeček je ušit z bavlněných pláten a kepru, občas bavlna s elastanem, vystužen termolínem. Postavičky vyplněny dutým vláknem, doplněny o bavlněné a polyesterové provázky, detaily malovány textilní barvou. Nábytek tvořen bavlněnou tkanicí, suchým zipem, gumou, textiliemi, strojově paličkovanou krajkou. Dále je použita záclona, saténová mašle a knoflíky... Textilní vylisované květiny opatřeny patentkou.

Rozměry: složené psaní cca 28,5 x 19 cm, rozložené: 57,5 x 47 cm, postavičky 10,5-12 cm

Údržba: doporučuji ruční praní a žehlit na nízkou teplotu

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, květiny na patentkách atd.), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 9912515
Vloženo: 28.9.2018
Menu
--