Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cín. přívěsek s barevnou mandalou LABYRINT

Kulatý, trochu čarodějnický přívěsek, plný zářivých barev, malý labyrint kouzel pro radost, pro štěstí, pro fantazii a dobrou náladu, s pozitivní energií...

Základní inspirací k vytvoření kulatého přívěsku, byl skleněný komponent, pestrobarevný kabošon s obrázky drobných květin a symbolů. Je orámovaný cínovanou obrubou a zdobený srdíčkem a kuličkami z cínu.

Celý přívěsek má vnější průměr 3,8 cm (měřeno v nejširších bodech, bez očka na zavěšení). Samotný skleněný kabošon má průměr 3 cm. Celá zadní plocha kabošonu je opatřena stříbrným metalickým emailovým nátěrem, takže obrázek je uzavřený v cínu a skle, nehrozí mu žádné poškození.

Zavěšeno na bižuterní černé šňůrce (polyester) typu paracord, která je pevná, dobře drží tvar a má příjemný vzhled, průměr 2 mm, se zapínáním na karabinku (nemá prodlužovací řetízek). Celková délka závěsu (obvod), včetně zapínání, je 47 cm. Na přání mohu zdarma udělat jiný obvod, pište do objednávky rozměr. Koncové prvky a karabinka je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku a nemění vzhled.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (měkké pájení cínem). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s pokyny a informacemi.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
extravagantní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
sklo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.1.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 13383382
Vloženo: 8.6.2022
Menu
--