Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínované srdíčko "Věrnost" /fusing. sklo

Malé zářivé srdíčko v romantické krajce, která ho lemuje, jako drobná, ale nikoliv bezvýznamná tečka pro váš šatník … Možná malý dárek k životnímu jubileu milé kamarádce … nebo jen tak srdíčko pro povzbuzení, s energií vitality a radosti …

Přívěsek tvoří skleněný kabošon ve tvaru srdíčka, zhotovený ručně za vysoké teploty ve fusingové pícce. Základní barva je sytá rudá, sklíčko je částečně průhledné s drobnými bublinkami, jeho barva je přitom dosti výrazná.  Sklíčko je dokonale hladké.

Velikost srdíčka je v nejširších místech asi 2,8 x 2,8 cm (měřeno bez očka na zavěšení). Zavěšeno na černých kroucených šňůrkách, délka závěsu i se zapínáním je 46 cm. Kovové komponenty se zapínáním na karabinku jsouchirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk. Vložený kabošon je pevně usazen a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích,  v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 8221565
Vloženo: 2.2.2017
Menu
--