Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný náhrdelník ?Moje světlo?

Cínovaný přívěsek ve tvaru květiny hlídá uprostřed krásné malé „světlo“ duše, nebo svit Luny, zkrátka takové malé kouzlo, které září krásným jemným duhovým povrchem …. Každopádně neobvyklý talisman či šperk, který svádí k dumání a přemítání o tom našem světle, co máme každý v sobě.…. Ať září jasně a dlouho !

Uprostřed přívěsku je skleněná pecka s tzv. AB pokovem, kdy je za vysoké teploty nanesena na povrch mikroskopická vrstva ušlechtilého kovu. Pokovená vrstva se chová jako průhledné zrcadlo se zářivým leskem. Základní barva je čirá, se stříbrným pozadím, ale má v některých pozicích velmi jemný třpytivý duhový nádech. Sklíčko je dokonale hladké, přívěsek je vhodný ke každému oblečení, protože spíš odráží barevné okolí a nevnucuje se.

Velikost sluníčka bez koncových prvků je 4 x 3,5 cm. Zavěšeno na černé kulaté kůži průměr 2 mm, délka závěsu i se zapínáním na karabinku je 46 cm. Všechny kovové komponenty se zapínáním jsou z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Zhotoveno ručně z pocínovaných drátků za použití bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou tiffany. Povrch je patinován, vyleštěn a ošetřen antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké.

Kupujete tento jediný kousek, registrovaný originální autorský šperk na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.9.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 6612129
Vloženo: 6.9.2015
Menu
--