Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný náhrdelník se sklem ?Kapka rosy"

... po ránu nebo po dešti se to na palouku třpytí maličkými perličkami, kaluže a tůňky jsou plné bublinek...

Romantický náhrdelník s přívěskem ve tvaru buclaté kapky, ručně zhotovené ve fusingové pícce za vysoké teploty. Skleněná kapička hraje modrými a zelenkavými odlesky, je plná malých bublinek, její povrch je hladký a lesklý. Celý přívěsek má rozměr  3,2 x 4 cm (měřeno i s očkem v nejširších místech).

Závěs tvoří ručně barvená dutinka z hedvábí (pongé5, barva stabilizovaná, nebude blednout) a modré bavlněné voskované šňůrky. Celková délka i se zapínáním je maximálně 52 cm. (na přání vám bezplatně tuto délku mohu zkrátit, pište do poznámky u zboží v průběhu objednávání)... Aby těch bublinek nebylo málo, je přívěsek doplněn dvěma kuličkami z chirurgické oceli... můžete je posunovat podle libosti ...

Zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložené sklo je pevně usazeno a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném.

......................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

......................

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
,
hedvábí
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7493178
Vloženo: 6.6.2016
Menu
--