Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný náhrdelník se sklem ?Lotos - Květ života"

Květ lotosu, který pluje na hladině jezírka, vyrůstá z bahna a dívá se do nebe ...

Přívěsek s lotosem byl inspirovaný krásným sklíčkem s velikými bublinkami od Jar23. Sklíčko je dokonale hladké, má krásnou svěží modrou barvu, je průhledné. Celý přívěsek má nejširší rozměry 3,8 x 5,5 cm. Zavěšeno na kulaté černé kůži průměru 2 mm, celková délka i se zapínáním je 46 cm. Zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložené sklo je pevně usazeno a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Důležité: Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.....................................

LOTOS - Květ života

Byl - a dodnes je - v mnoha kulturách posvátnou květinou, která je symbolem bohů, krásy, čistoty, ale také duchovní cesty vedoucí k osvícení. Kořeny leknínu jsou pevně zakotveny v bahně, ale jeho květ vzhlíží ke světlu, k nebesům. Lotos nám připomíná, že máme ctít všechny etapy svého života, postupně překonávat překážky, učit se a stoupat na žebříčku poznání vzhůru a přitom pevně stát nohama na zemi. Měli bychom propojit fyzické a materiální aspekty života s duchovní stránkou, žít takto v rovnováze, protože máme v sobě obě stránky. Každý z nás může být lotosem...

...................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

...................................

Barvy:
Styl:
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 6806122
Vloženo: 4.11.2015
Menu
--