Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný náhrdelník se sklem "U pramene"

Extravagantní originální přívěsek s krásně vybarveným fusingovým sklem, které připomíná lesní zákoutí s tůňkou modré vody, kde vyvěrá pramen, budoucí řeka...

Dominantou kompozice je skleněný kabošon s drobnými bublinkami, vytvořený ručně za vysoké teploty ve fusingové pícce (od Jar23). Barvy se prolínají v odstínech lesní země, s modrou hladinou, připomínající maličkou tůňku.  Sklíčko je průhledné, na povrchu dokonale hladké, jeho barvy jsou zářivé.

Velikost přívěsku je v nejširších místech 4,5 x 6,5 cm. Zavěšeno na luxusní pletené kulaté kůži tloušťky 3 mm, délka závěsu i se zapínáním je 46 cm. Ukončovací komponenty a zapínání na karabinku jsouchirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled. (Zavěšení je možné na přání upravit, nebo vyměnit za kulatou kůži, nebo řetízek gun metal. Pište předem přes flér poštu).

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložené sklo je pevně usazeno a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete tento jediný kousek, registrovaný originální autorský šperk na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném.

Tento šperk se zúčastnil soutěže klubu  Cínování pro všechny na téma "Voda".

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

.................................

Barvy:
Styl:
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7388362
Vloženo: 1.5.2016
Menu
--