Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný náhrdelník "Stříbrná duha" /fusing - sklo

V říši snů a pohádek, někde za hranicí reality, se klene nad modrým jezírkem stříbrná duha. Také Měsíc totiž umí čarovat …

Jezírko tvoří fusingové bublinkaté sklo od Jar23 a duha je zdobena kovovými korálky v galvanizaci antracit. Kruhový medailon má průměr 7 cm. Závěs tvoří ručně barvená hedvábná dutinka (pongé5, barva stabilizovaná, nepouští) a voskované modré šňůrky Linhasita. Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 48 cm. Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně, podle vlastního návrhu, z pocínovaných měděných drátků různých typů a profilů,  za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Vložené sklo je pevně usazeno a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus. Poznámka: vyšší cena se odvíjí od časově i manuálně náročné jemné ruční práce při letování horkým cínem se stříbrem.

Šperk byl zhotoven pro účast v soutěži klubu Cínování pro všechny na téma DUHA. (hlasování skončeno).

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích,  v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění. Bude odesláno jako cenné psaní.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

Barvy:
Styl:
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
,
hedvábí
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.11.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 8315773
Vloženo: 2.3.2017
Menu
--