Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný přívěsek "Do hlubin" - jaspis oceánový

Jaspis oceánový s malou jeskyní, jakoby vypadl z kapsy kapitánu Nemovi..., takže pokud milujete fantazii a zcela unikátní kousky stvořené v hlubinách naší planety, je tu něco pro vás... máte šperk s maličkým okénkem do středu země...

Mechově zelenkavý, plný jemných linií a kresbiček, s malou tajemnou jeskyňkou, plnou mikroskopicky droboučkých krystalků. Drúzička, která tvoří jeskyňku, tvoří drobný kompaktní malý otvor přístupný z obou stran šperku. Nádherný minerál jaspis oceánový z Madagaskaru, zcela přírodní kousek, bez dodatečných úprav nebo barvení. Je ručně vyleštěný z obou stran.

Přívěsek má rozměr 3,5 x 4 cm (měřeno bez očka na zavěšení). Hmotnost 18 g. Je zhotovený jako oboustranný. Závěs tvoří voskované černé šňůrky různých průměrů. Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 46 cm. Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložený kámen je pevně usazen a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

................................

Jaspis oceán - ochranný kámen

Jaspis ovlivňuje svou energií a léčivými vlastnostmi tělo i mysl a zajišťuje mezi nimi rovnováhu. Přináší do našeho života mír, klid a pohodu, odstraňuje stres, napětí a negativitu. Jaspis používaly téměř všechny starověké civilizace a národy, uznávaly ho jako silný ochranný kámen, kámen odvahy a moudrosti. Každá barevná varianta jaspisu je opravdový unikát přírody a má jiné léčivé účinky a vlastnosti. Celkově o jaspisu můžeme říci, že jeho nošení přináší klid a zmírňuje stres, vyhání zlé sny a odstraňuje negativní energii.

Oceán jaspis, jak už název napovídá, čerpá svou energii z vody. Je výborný pro vypořádání se změnami v životě a pěstování trpělivosti. Obdobně jako všechny druhy jaspisu uklidňuje a eliminuje stres, odstraňuje negativní energii a stabilizuje auru. Oceán jaspis je skvělý pro meditaci a jeho účinky dokáže navýšit měsíční svit či světlo svíček.
Jako talisman je vhodný pro všechny, kteří se chtějí naučit trpělivosti, uvolnit potlačovaný vztek nebo vymazat emocionální bloky. Pomáhá také převzít odpovědnost a vžít se do ostatních, proto je tento léčivý kámen úžasný pro léčitele a poradce. (zdroj: www.nefertitis.cz) Před odesláním vám šperk vyčistím a nabiju pozitivní a láskyplnou energií reiki.

.

Barvy:
Styl:
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
ostatní
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7748351
Vloženo: 9.9.2016
Menu
--