Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný přívěsek se čtyřlístkem "Kousek štěstí"

Cínovaný přívěsek ve tvaru srdíčka, s krásně vybarveným fusingovým sklem, v zelenkavých odstínech, s droboučkými bublinkami, ozdobený malým čtyřlístkem pro štěstí ... barevnost harmonizuje srdeční čakru a oblast srdce.

Uprostřed přívěsku je skleněný kabošon vytvořený ručně za vysoké teploty ve fusingové pícce (od Jar23). Barvy prolínají v odstínech zelenkavé, modré a oranžové. Sklíčko je částečně průhledné, jeho barva je přitom dosti výrazná. Sklíčko je na povrchu dokonale hladké a má vysoký lesk.

Velikost celého přívěsku je 3,5 x 3,5 cm (měřeno bez dolního "ocásku"). Zavěšeno na pevné lesklé kroucené černé šňůrce tloušťky 2 mm, délka závěsu i se zapínáním je 47 cm. Kovové komponenty se zapínáním na karabinku jsouchirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled. Závěs je možné upravit, nebo vyměnit za jiný na přání, pište předem v dotazu na zboží, odpovím ihned.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji správný technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložené sklo je pevně usazeno a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete tento jediný kousek, registrovaný originální autorský šperk na fotografiích, s autorským certifikátem, v dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném.

...........................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

...........................................

.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7546908
Vloženo: 24.6.2016
Menu
--