Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cínovaný přívěsek se sokolím okem ANDĚL ODVAHY

Tělíčko odvážného anděla tvoří tromlovaný kamínek sokolí oko – je hodně tmavé, jen zblízka a na světle jsou vidět drobné modročerné proužky a tmavomodré duhové odlesky. Hlavička je kulička z achátu.

Všechno andělské je zhotoveno ze slitiny cínu a stříbra, povrch nemá patinu, andělský třpyt je zachován, aby anděl nebyl příliš tmavý a smutný..... Andělský přívěsek se hodí i pro trochu romantické muže.

Vnější rozměr celého přívěsku je 4,5 x 3 cm, měřeno v nejširších místech. s je hladká černá silikonová bižuterní šňůrka, která připomíná kůži. Celková délka je 52 cm (nemá prodlužovací řetízek), zapínání na karabinku. Závěs vám na přání mohu trochu zkrátit, pište do objednávky.

Zhotoveno ručně, podle vlastního návrhu, z pocínovaných měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou cínování (měkké pájení). Povrch je bez patiny, ponechán ve stříbrném lesku slitiny., leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením a informacemi.

.……………………………………………..............

Minerál sokolí oko – zajímavosti, účinky

Sokolí oko je odrůda křemene, který obsahuje další minerály a prvky, které mu dodávají zabarvení. Vznikl zvětráváním amfibolů, z původně magmatických hornin. Má v sobě sílu Země.

Sokolí oko, někdy také orlí či jestřábí oko, je duchovní kámen, Indiány nazývaný „kamenem moudrých předků“. Zahání chmurné myšlenky, uzemňuje, chrání před všemi formami nebezpečí. Sokolí oko ochraňuje na cestách, zahání strach z létání. Je to kámen pro cestovatele, dobrodruhy, manažery. Používá se jako amulet pro přivolání hojnosti.

Sokolí oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, přináší vibrace vyrovnanosti a síly, spojují materiální svět s duchovním. Podporuje mentální schopnosti zemsky orientovaných lidí, udržuje rovnováhu nižších čaker a podněcuje růst základní životní energie. Ukazuje, jak se má správně používat síla, podporuje integritu osobnosti svého majitele. Napomáhá při dosahování cílů a formulování záměrů. Pomáhá je uzemnit a realizovat.

Sokolí oko údajně posiluje zrak a napomáhá při nočním vidění. Mírní bolesti hlavy, migrény. Harmonizuje činnost oběhového systému.

.................................

Info-tečka nakonec: sokolí oko patří do „rodiny minerálů“, které se podle převládajícího zabarvení nazývají různě, takže takto: tygří oko – zlatohnědé odlesky, sokolí oko – modré zabarvení, nebo modré a zlaté, býčí oko – červené zabarvení. Vzácněji se vyskytuje ještě minerál pravé kočičí oko - má měsíčně nazelenalé odlesky.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
extravagantní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
cín
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.1.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 13135711
Vloženo: 8.2.2022
Menu
--