Domů Prodané zboží prodejce mago Čtyřbuchťák - Z hlubin Země

Ručně točená kameninová forma na pečení Čtyřbuchťák z rodiny "Z hlubin Země". Jsou to vlastně 4 v 1...mužete tak naráz zapékat čtyři porce ... každou s jinou kombinací ingrediencí, vůní, vůní a barev:) Dále ji můžete využít na pečení 4 malých chlebíků, což vypadá zvláště efektně třeba při grilovací párty.

A to, co jí dalo název buchty... v každé misce můžete péct 4 buchty naráz... dohromady tedy 16 buchet. V jedné čtyři makové, v druhé čtyři povidlové, ve třetí čtyři tvarohové a ve čtvrtétřeba čtyři s jablky... a nebo v jedné misce od k každého druhu jednu...no prostě fantazii se meze nekladou a mně už se honí sliny na něco dobrého :):):)... bohus na závěr...pro ty, co milují krajové...všechny jsou krajové :))))

průměr 1 misky: cca 13 cm
celkový průměr: cca 30 cm
průměr i s uchy: cca 31 cm
výška misky : cca 6,5 cm

Páleno 1250 °C

Vhodné do myčky i mikrovlné trouby.

Každý kus je točen i dekorován samostatně, proto nejsou žádné dva kusy, jak to u práce lidských rukou už bývá, úplně identické, jsou si jen velmi, velmi podobné... :):):)

Barvy:
Styl:
přírodní
,
starobylý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mago
Katalogové č.: 12547848
Vloženo: 7.6.2021
Menu
--