Domů Prodané zboží prodejce Alter-ego Dědeček Hříbeček...

Hřib lipový... 

.............................................................................................

Nerostou - nevadí! S naší antistresovou hmatoterapeutickou pomůckou tuhle situaci hravě zvládnete :) Užívejte kdykoliv během dne pocítíte neodbytnou touhu houbařit - hříbeček si pochovejte, pomačkejte ho v dlaních a tím pěkně stimulujete akupresurní body a odplavíte stres.

...............................................................................................

Hříbeček je celý ručně vyřezán z lipového dřeva, klobouček má barvený eko lazurou, jinak je dřevo neupraveno. Každé dřevo v průběhu času tmavne a získává neopakovatelnou a zajímavou patinu. 

Cena za jeden každý kousek - zatoužíte-li po jednom, do objednávky prosím uveďte, pro který hříbeček Vaše srdénko plane - k dispozici již jen hříbečky z fota  2 /výška cca 5cm/ a 3/výška cca 4,5cm/  - dle pořadí z leva:) Pokud máte zájem o více hříbečků neváhejte napsat - mistr jistě rád vyhoví.

Made in Ráďa.

................................................................................................

Doporučujeme něžnou péči :) 

Dřevěné výrobky nevystavujeme prudkým změnám teplot, neskladujeme je v blízkosti otevřeného ohně a pokud je namočíme necháváme je vysychat postupně, abychom se vyvarovali jejich popraskání.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Alter-ego
Katalogové č.: 8704825
Vloženo: 25.7.2017
Menu
--