Domů Prodané zboží prodejce Rybodlak DIA borůvka - 145g

Milý nakupující, nabízíme Vám kvalitní domácí DIA marmeládu - Borůvkovou. Naše DIA marmeláda je vyrobena tradičním způsobem, aby chutnala tak, jak ji znáte od babičky. Do DIA marmelády nejsou přidány umělá sladidla, ale pouze fruktóza. Tím jsme dosáhli ovocnější chuti. Ve 100g marmelády je 80g borůvek a 20g fruktózyKvalitní ovoce (borůvky), které jsou použity k výrobě této marmelády pochází výhradně od českých pěstitelů. Bez příměsi jiného ovoce!

Zavařeniny plníme do nových, čistých sklenic a používáme pouze nová víčka na uzavření.

Borůvky patří mezi jedny z nejzdravějších plodin. Obsahují třísloviny, antokyany, flavonoidy, proanthokyanidiny, organické kyseliny, vitamin C, betakaroten, cukry a pektiny. Ovlivňují purpuru v oční sítnici, mají protizánětlivé účinky, prospívá diabetikům, je protiprůjmová. Upravují činnost střev, krevní obraz a krvetvorbu, mírně desinfikují. Požívání borůvek je tedy vhodné při chronickém střevním kataru, zánětech v ústech, na kožní ekzém.

Záruka: minimálně 6.měsíců

Skladování: od 0°C do +25°C, po otevření v chladu do 10°C

Složení: borůvka, fruktóza, pektin

Obsah: 145g

Nepoužíváme žádné aroma, barviva ani ochucovadla. Vše zpracováváme a balíme ručně.

Po Praze možnost předání osobně!!! Neplatíte poštovné!

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.9.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rybodlak
Katalogové č.: 2557148
Vloženo: 21.3.2012
Menu
--