Domů Prodané zboží prodejce INTRO Didaktický polštář NA VÝLET VLAKEM

Autorský didaktický polštář, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Polštář na titulních fotografiích je prodaný, k dispozici je tato barevná varianta:

Kluk Petřík dnes pojede vlakem na návštěvu za babičkou. Mezi tím, co si kupuje jízdenku, pan strojvůdce připojuje vagónlokomotivě (procvičování zavazování mašličky) a chystá kola (dvě kola připevněná na suchý zip, dvě na knoflík). Je připraveno, tak nasedat (vagón má dvě kapsičky pro panáčka, případně pro nějakého dalšího cestujícího) a vyrážíme! Petřík může pozorovat rozkvetlou krajinu a modré nebe s mráčky (2 posuvné mraky). Proletí nad ním i letadlo, pomůžeš mu vyhnout se mrakům?

Polštář je ušit z bavlněných textilií, základní modrá látka v kombinaci s elastanem. Doplněn o suchý zip, knoflíky, bavlněnou keprovku, polyesterové provázky (letecká dráha letadla a mraků, spojnice mezi traktorem a vagónem, ručky a vlásky kluka). Drobnosti vycpány dutým vláknem či termolínem. Detaily ručně malovány barvami na textil. Polštář je v horním kraji zapínaný na zip. Vnitřní polštář je plněn dutým vláknem (200g), obal je z polypropylenu.

Polštář je z druhé strany bez aplikací (vhodné pro usínání).

Rozměry: obal cca 41 x 41 cm, vnitřní polštář cca 40 x 40 cm

Údržba: obal: doporučuji ruční praní a žehlit jako bavlnu, vnitřní polštář: 40°C (dle výrobce)

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflíky), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 11028181
Vloženo: 10.11.2019
Menu
--