Domů Prodané zboží prodejce INTRO Didaktický polštář RYBNÍK (sleva)

Autorský didaktický polštář, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku.

Zvu tě k aktivnímu pozorování života okolo rybníka! V mělkých vodách rybníka se prochází čáp a hledá, co by si dal k snídani. Zachraň žabku a rybku a rychle je schovej pod vodní hladinu (3 ukrývací vodní kapsičky)! Stejně jako čáp i kačer shání potravu, poletujíc nad rybníkem, spočítej, kolik hmyzu (posuvné dřevěné korálky) uloví pro sebe a kačenku, která sedí v hnízdě, nebo občas proplouvá mezi lekníny. Usnadni kačence plavbu a odstraň listy leknínů z hladiny (jeden je přichycen pomocí suchého zipu, druhý se zapíná na knoflík ve tvaru květiny).

Polštář je ušit z pevných bavlněných pláten a kepru, některé v kombinaci s elastanem, doplněn o suchý zip, knoflík, dřevěné korálky, polyesterové provázky (nožky čápa a letecká dráha kačera). Polštář je v horním kraji zapínaný na zip. Detaily ručně malovány barvami na textil. Vnitřní polštář je plněn (stejně jako drobné hračky) dutým vláknem (200g), obal je z polypropylenu.

Polštář je z druhé strany bez aplikací (vhodné pro usínání), zdoben malovanou rybkou vykukující z vody.

Rozměry: obal: 41 x 41 cm, vnitřní polštář: 40 x 40 cm

Údržba: obal: doporučuji ruční praní a žehlit jako bavlnu, vnitřní polštář: 40°C (dle výrobce)

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflíky a korálky), proto doporučuji pro všeochutnávající děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.4.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 3635153
Vloženo: 9.3.2013
Menu
--