Domů Prodané zboží prodejce DŘEVĚNÉ FOTO-ALBUM Dřevěné fotoalbum - Mimi nožičky

Zde Vám představujeme album "Mimi nožičky" - album pro Vaše malé mimčo, které s ním poroste a jednoho dne mu bude připomínat to krásné bezstarostné období zvané "dětství"... :)

NAVRHNĚTE SI DŘEVĚNÉ FOTOALBUM PŘESNĚ PODLE VAŠICH PŘEDSTAV!

Každý člověk je jedinečný a proto i každé fotoalbum, které pro Vás vyrábíme je ORIGINÁL!

Nakreslete si proto vy sami motiv, který byste si přáli vyřezbovat na titulní stranu nebo si nechte námi ZDARMA vyhotovit návrh přesně tak, jak si budete přát... {#emotions_dlg.naruc}

Motiv řezby můžete přizpůsobit účelu, za kterým si fotoalbum pořizujete! Například: dovolenánarozeninysvatbanarození miminka, ale můžete zvolit i méně tradiční jako třeba deník, kuchařka, či jídelní lístek.. :)

VAŠÍ KREATIVITĚ SE MEZE NEKLADOU! Obdarujte sami sebe nebo Vaše blízké originálním dárkem.. {#emotions_dlg.tuli}

Na výběr máte z několika odstínů desek - hnědá ,červená, modrá, zelená a samozřejmě svatební bílá - po společné domluvě je ale možné nechat vytvořit i jiné odstíny (černá, žlutá, ...)

Zvolte si barvu papírů, které Vám do alba vložíme! Papíry jsou formátu A4 (210 x 297 mm) gramáže 160-170g a dřevěné desky tyto rozměry přesahují cca o 5-10 mm na každou stranu. Obvykle vkládáme krémové papíry, ale na výběr máte v podstatě jakýkoliv odstín dle libosti.. {#emotions_dlg.rose2}

Počet vložených papírů je 30 ks. Je však možné tento počet navýšit.

Vazba fotoalba je prováděna stejně jako celé fotoalbum ručně pomocí lýka do předem předvrtaných děr. 

Rozumíme dřevu a proto pro Vás vybereme ty nejkrásnější desky, ze kterých Vám fotoalbum vyrobíme. Tyto desky opracujeme, namoříme dle Vámi zvoleného odstínu, vyhotovíme řezbu na titulní stranu a následně vše navoskujeme kvalitním přírodním voskem, aby si Vaše fotografie jednou mohly prohlížet i děti Vašich vnoučátek.. :)

Při Vašem zájmu nás neváhejte kontaktovat! :)

Pokuste se co nejvíce specifikovat Vaše přání dle předchozího popisu a případně rovnou přiložte obrázek motivu řezby na titulní stranu v měřítku 1:1 (tedy na A4).. Načerpejte inspiraci v galerii našich výrobků nebo si vymyslete SVÉ VLASTNÍ FOTOALBUM.. :) 

Na spolupráci s Vámi se těší kluci z Dřevěného fotoalba! 

Honza a Dominik

DŘEVĚNÉ FOTOALBUM - JANOVA RUČNÍ PRÁCE

Barvy:
prodejní cena
899 Kč
Prodáno 30.10.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: DŘEVĚNÉ FOTO-ALBUM
Katalogové č.: 7304803
Vloženo: 3.4.2016
Menu
--