Domů Prodané zboží prodejce OJ Dřevěné hlavolamy v ořechu s vlastním vzkazem NOVÉ

Originální ručně řezaný hlavolam puzzle od autora  pěti nejdelších dřevěných ručně řezaných hlavolamů na světě Oldy Jahodáře, nejdelší z nich má délku přes 1 km!!!

Vyzkoušejte svoji trpělivost!

Kupte originální dárek, kterým zabijete nudu, skládání hlavolamu vás bude bavit.

Tento hlavolam o rozměru cca 40x40 mm může být opatřen Vaším vtipným, romantickým nebo přátelským vzkazem, bude schovaný v pravém ořechu nabarveným na zlato. Ořech může být i přírodní bez nátěru. Ořech je nutné rozlousknout. Text je na dřevu vypálen.

POZNÁMKA: PROSÍM O VYMYŠLENÍ KRATŠÍHO TEXTU. JSOU K DISPOZICI 4 ŘÁDKY, NA KAŽDOU SE VEJDE 1-2 SLOVA PODLE DÉLKY, TZN. 4-8 SLOV NA CELÝ HLAVOLAM. DELŠÍ TEXTY LZE NAPSAT NA VĚTŠÍ HLAVOLAM, ALE BOHUŽEL SE NEVEJDE DO OŘECHU. PRO DELŠÍ TEXTY MNE KONTAKTUJTE, HLAVOLAM VYROBÍM, ALE BUDE DODÁN V ORGANZOVÉM SÁČKU. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

Každý kus je originál! Každý úkon je prováděn ručně řezáním lupénkovou pilkou, opracováním a zahlazování´m smirkovým papírem. Výrobek se může v detailech, zejména ve tvarech jednotlivých kousků lišit.

Uvedená cena je za 1 ks.

Termín dodání se nijak neprodlužuje, po připsání platby na účet ihned odesílám!

Při nákupu více kusů platíte jen jedno poštovné!

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: OJ
Katalogové č.: 3304877
Vloženo: 1.12.2012
Menu
--