Domů Prodané zboží prodejce wooden moment Dřevěné svatební album se jmény 40 černých papírů

Dřevěné svatební album s unikátní vazbou, která má potenciál překvapit každého, kdo album otevře. Vazba je velmi pružná a vytváří zajímavý efekt ohybu dřeva. Ať už bude album sloužit k uchování svatebních fotografií, nebo jako svatební kniha hostů, jistě bude nezapomenutelné. Na přední straně album zdobí gravírovaný nápis se jmény na přání.

TIP: Když budete mít na svatbě fotoaparát typu Polaroid, můžou svatebčané své fotky, které se rovnou vytisknou, nalepit do knihy spolu se vzkazy, podpisy či rady do manželství.

I když máme v dnešní době každý stovky a tisíce fotek, vždy se najdou takové, které jsou výjimečnější než jiné. Proto jsou tady naše fotoalba, která Vám poskytnou správný prostor pro uchování Vašich jedinečných vzpomínek.

INFORMACE K FOTOALBU

Rozměry: 34,5 cm x 23 cm x 4,5 cm
Typ papíru: Bílý nebo černý; 30 nebo 40 listů (gramáž 250 g/m2)
Materiál: buková překližka

Volitelně si k fotoalbu můžete dokoupit i pauzovací papíry (mezilisty), pokud chcete mít jistotu, že se se s Vašimi fotografiemi nic nestane (např. pokud máte v plánu lepit fotografie oboustranně, pak se nepřilepí k sobě)

Fotografie produktu jsou ilustrační - produkt je vyroben z přírodního materiálu - textura dřeva je u každého produktu jiná, každý produkt je jedinečný

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.3.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: wooden moment
Katalogové č.: 9427859
Vloženo: 24.3.2017
Menu
--