Domů Prodané zboží prodejce Atelier mezi kopci Dřevěný kámen - Ořešák královský šum korun stromů

Ořešákový kámen je vyřezán ručně. Dále opracován dláty, mnohokrát broušen a leštěn. Ošetřen bezbarvým Bio olejem na dřevo pro styk s potravinami.

Ořešák královský, z kterého je kámen vyřezán rostl u cesty za Bystřicí nad Pernštejnem. Strom kácel jeho majitel, stáří ořešáku bylo cca 65 let.

Ideální jako talisman, hmatka, dlachňánek k masáži, mnutí v rukou. Na poličku, stolek, pod polštářek. Podle stromového horoskopu atd, ...

Něco o ořešáku:

původ ořešáku hledejme v Iránu a Číně. Ořešák nám pomáhá dostat se v naší cestě dál, zbavit se věcí z minulosti a připravit se na nové změny v životě. V dávných dobách se tento strom používal k proroctví a věštbám. V Kelachu v Iráku se podařilo nalézt dřevěné tabulky popsané nápisy a zhotovené ze dřeva ořešáku. Ořechové listy, plody i kořeny se používaly jako barvivo. Plody od pradávna působí na náš mozek, stres a duševní klid a rovnováhu. Ořech je spojován s plodností, učí nás samostatnosti a vytrvalosti. Náleží planetě jupiter. 

Kámen může obsahovat drobné prasklinky, což je jeho přirozený proces a k výrobku patří.

Nevystavujte kámen dlouhodobě vysokým teplotám a vlhku. Otírejte běžným hadříkem.

VYROBENO V NEKUŘÁCKÉM PROSTŘEDÍ A S ÚCTOU KE DŘEVU.                                                

Rozměry kamene: cca 9 x 7,4 x 2,9 cm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.2.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Atelier mezi kopci
Katalogové č.: 14524293
Vloženo: 17.2.2024
Menu
--