Domů Prodané zboží prodejce Tvořivý ráj Dřevěný výřez, panenka, holčička, sada

Hlavní fotka je pouze vzor.

Materiál obsažený v sadě pro dotvoření dekorace: 1 ks dřevěného výřezu z topolové překližky, 4 m vlny, 2 ks chlupatého drátku, 30 cm voskované šňůrky, 2 ks mašliček (mix barev). VYROBENO V ČR. Dekorace není hračka.
Návod k dozdobení:

1. VÝŘEZ

Nejprve výřez vybarvěte pomocí vodových, temperových, akrylových barev nebo pastelek. Není vhodné použít k vymalování fixy. Barvy necháme zaschnout.

2. VOSKOVANÁ ŠŇŮRA
Voskovanou šňůru roztřihněte na 3 části (3x10 cm).

3. VLASY

Poskládejte vlnu podle požadované délky vlasů. Vlnu položte nejprve na temeno hlavy a upevněte pomocí jedné voskované šňůrky. Poté upevněte zbytek vlásků po stranách hlavy zbylými voskovanými šňůrkami. Culíky ozdobte mašlemi (odstraňte ochrannou folii ze samolepících koleček na mašli).

4. RUCE A NOHY

Chlupatý drátek protáhněte dírami na rameni směrem zezadu dopředu, vytvarujte do požadovaného tvaru, zastrčte drátek do vyříznutých kapes na výřezu. U nožiček protáhněte chlupatý drátek dírkami také ve směru zezadu dopředu. Vytvarujte do tvaru chodidel zahnutím.

 

Výřez z topolové překližky o síle 3 mm k vlastnímu kreativnímu tvoření. K dotvoření výřezu můžete použít různé materiály a barvy - ubrousky, papíry, textil, akrylové či vodové barvy, pastelky atd.


Rozměry: 139 x 85 mm
Cena za 1 sadu

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.8.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivý ráj
Katalogové č.: 8885835
Vloženo: 2.10.2017
Menu
--