Domů Prodané zboží prodejce mago Dršlák - Klasik Rustikal

Důmyslný pomocník našich babiček z rodiny "Klasik Rustikal" se mi velmi osvědčil při přípravě povidel. Dá se však využít i jako obyčejný cedník např na mytí ovoce a zeleniny.

Švestky s cukrem a octem nechám několik hodin odstát. Pak je rozvařím v největším kastrolu, co mám, a vařím je tak dlouho, až z nich vypadají pecky. Snažím se z nich odpařit varem co nejvíc vody. Pak rozvar přecedím právě přes takovýto dršlák, pecky vyhodím a rozvar naleju do hlubokého plechu na pečení - a nechám pomalu odpařovat v troubě (na 80 - 90 C cca 8 hodin). Pak zkontrokuji hustotu. Když dosáhnu té správné, naliji do sklenic asi 2 cm pod okraj, doliji rumen, zavíčkuji a je hotovo. Mňam. A letos, alespoň tady u nás, švestky budou:):):).

výška: cca 19 cm

průměr nahoře/ nejširší/ dna: cca 13/ 17 - 17,5/ 13 cm

páleno 1250 C

vhodné do myčky i mikrovlnné trouby

Každý kus je točen i dekorován samostatně, proto nejsou žádné dva kusy, jak to u práce lidských rukou už bývá, úplně identické, jsou si jen velmi, velmi podobné... :):):)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.10.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mago
Katalogové č.: 9869308
Vloženo: 12.9.2018
Menu
--