Domů Prodané zboží prodejce Magifešn Taška s autorskou ilustrací - Medvěd

Kvalitní bavlněná pevná taška s autorskou kresbou medvídka v aquarellovém stylu. Jasná volba nejen pro všechny milovníky medvědů a jiných chlupáčů, ale i přírody, lesa :)


Textil s potiskem lze prát v pračce až do 60°
(osobně doporučuji 30-40° a převrátit tašku naruby aby potisk nebledl).
--
Jelikož se jedná z části o ruční práci, je každý kousek originál a fotografie je do jisté míry ilustrační :).
Potisk nepraská a není znatelná "vrstva" v místě obrázku.
--
Taška je z kvalitního pevného bavlněného plátna o rozměru 43 x 43 x 12 cm se dvěma uchy 70 x 2,5 cm.

Taška je vhodná i pro vysoké namáhání (vyzkoušeno máme 15 kg zatížení, které neubírá na komfortu nošení ani na vzhledu textilu).


Gramáž 280 g/m2
Specifikace 100 % bavlna, plátno 21 x 2/10
Velikosti 43 x 43 x 12 cm
--
Výrobek je certifikovaný:
BSCI (Business Social Compliance Initiative)
Je iniciativa Asociace zahraničního obchodu – FTA a cílem je zajistit, aby na trh byly dodávány jen výrobky, při jejichž výrobě a distribuci jsou respektovány základní pracovně právní a etické zásady. To znamená, že zaměstnanci, kteří produkt vyrábějí, mají zajištěny základní pracovní podmínky, ochranu zdraví a ochranu základní lidské důstojnosti.


WRAP: Worldwide Responsible Accredited Production
Jedná se o certifikační program organizace Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP), který je nabízen výrobcům oblečení, obuvi a doplňků. Získání certifikátu je podmíněno zajištěním podmínek pro bezpečné a zdravé pracoviště a respektování práv zaměstnanců.


FAIR TRADE
Je organizované hnutí, které usiluje o pomoc producentům v zemích třetího světa. Prosazuje platbu „spravedlivých cen“ za bavlnu, stejně jako dodržování sociálních a environmentálních standardů při produkci. Zaměřuje se zejména na export z rozvojových do rozvinutých zemí světa.


OEKO TEX Standard 100
Je certifikát textilních produktů vyrobených výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů. Výrobky jsou testovány nezávislým Evropským výzkumným institutem podle přísných standardizovaných kritérií. Ta limitují užívání nebezpečných chemikálií při jejich výrobě.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magifešn
Katalogové č.: 8725557
Vloženo: 3.8.2017
Menu
--