Domů Prodané zboží prodejce Valkyrie ? Golden wrap - mookait + pyrit + magnezit

Barevný wrap náramek vyrobený z 4mm korálků mookaitu, magnezitu, zlatého pyritu a českých ohňovek. Na 5 omotání a na zapínání ve třech různých délkách - 95cm, 97cm a 99cm.

Mookait se používá pro vnitřní rovnováhu, podporuje, aktivitu, kreativitu, dodává vitalitu. Někdy se mu říká i šťastný kámen. Vyrovnává energie - přináší klid a nadšení pro činnost, je v hodný k relaxaci, dodává odvahu k vyzkoušení nových věcí. Povzbuzuje člověka, otvírá duši pro jemné pocity a ukazuje, že životní zkušenosti, mohou člověka opravdu obohatit. Velmi vhodný pro ,,duševní strečing".

Pyrit je kámen připomínající kov. Má silné ochranné schopnosti kdy chrání před negativní energii i negativním vlivům prostředí. Je to také kámen, který stimuluje náš intelekt a zlepšuje paměť, hodí se proto především pro studenty. Co se léčivých schopností týče, napomáhá aktivovat samoléčící schopnosti organismu a uvést tak tělo do harmonie. 

Pro více informací o léčivých kamenech, jak je používat a jak se o ně starat, mrkněte na můj článek v blogu Drahé Kameny pro Zdraví. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
kůže
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
skleněné korálky
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.5.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Valkyrie
Katalogové č.: 7134191
Vloženo: 14.2.2016
Menu
--