Domů Prodané zboží prodejce cinarka GRYF NA KAMENI

Těžítko se soškou GRYFA na krásném oblázku aragonitu.

Aragonit je velký cca 9 cm a široký cca 6 cm. Každý je krásně vybarvený a pečlivě broušený a leštěný v české dílně.

Gryf váží 200 gramů, rozpětí křídel je, ve vyobrazeném stavu, 8.5 cm a výška sošky je cca 7 cm.  Byl odlitý v naší cínařské dílně ze slitiny pewter, která je tavena dle staré anglické receptury.

Pewter je atraktivní tvrdý cín, který je používán v Britanii k produkci domácích potřeb aj. předmětů již od dob Římanů. Obsahuje cín s příměsemi drahých aj. kovů, výrazně zlepšujících jeho užitné vlastnosti.

ARAGONIT je projektivní kámen, přiřazen elementu ohně a planetě Mars. Aragonit dodává energii a ve spojení s Matkou zemí, uzemňuje. Čistí  energetické blokády. Transformuje geopatogenní zóny. Učí nás trpělivosti, vstřícnosti, spolehlivosti, toleranci a přizpůsobivosti. Pomáhá v okamžicích napětí a tiší stavy neklidu. Chrání před citovým nátlakem a zlostí. Nabízí posilu a podporu. Vhodný pro meditace, podporuje duchovní růst, disciplinovanost a spolehlivost.  Uklidňuje, přináší koncentraci a rovnováhu. Stabilizuje základní (kořenovou) a zemskou čakru. Pomáhá ukotvovat lidi s přílišným sklonem k ,,létání v oblacích" v jejich vlastním těle.

Léčebné užití: šíří v těle energii, zahřívá. Má blahodárný vliv na stav kostí a zubů. Napomáhá ukládání vápníku v těle. Ulevuje od fyzických projevů bolesti a svalových křečí. Posiluje imunitní systém. Pomáhá proti nočnímu neklidu. Nošení Aragonitu v dlani nebo ve formě šperku uzemňuje. (Ad.:Nefertitis)

Zmírňuje stres, neklid a zmatenost. Utlumuje problémy páteře, žaludeční nervozitu, ekzémy a celkovou slabost.

Posiluje koncentraci, vnitřní klid a duchoví vývoj, též imunitní systém, trávicí trakt, kosti, klouby, zuby a pleť. Podporuje přeměnu látkovou.

(zdroj: J.P.Kreperát)

Odrůda onyxový mramor bývá používán jako ozdobný minerál či je broušen jako kabošon.

GRYF je bájný tvor, jehož mytologický původ sahá přinejmenším do 7. století př. n. l. Často je zobrazován se lvím trupem, zadníma nohama a ocasem, a s orlí hlavou, krkem, křídly a pařáty. Gryf byl ochráncem zlatých pokladů a dolů v oblasti Střední Asie. Původně starověké skytské božstvo bylo pak přejato středověkou mytologií a heraldikou. (Wikip.)

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.7.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: cinarka
Katalogové č.: 6026666
Vloženo: 13.2.2015
Menu
--