Domů Prodané zboží prodejce Daminky HARMONY - achát, angelit, ametyst, růženín, jadeit

• HARMONY • , jak už název napovídá, je silně harmonizační náramek z achátu, angelitu, ametystu, růženínu a jadeitu.

Tento náramek disponuje minořádně ochrannou a harmonizační silou.

Velikost korálků: 8 mm
Vnitřní obvod náramku cca 17-18 cm (lze upravit na přání)
Navlečen na elastickém nylonovém vláknu

Náramek odesíláme uložený v ručně šitém dárkovém pytlíčku ze 100% BIO bavlny. Dárkové balení je zahrnuto v ceně náramku.

***

Achát

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Je to kámen schopný konejšit a uklidňovat. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace. V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Léčebné využití:  Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Léčí oči, žaludek a dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní.

*

Růženín

Růženín je kámen lásky, krásy a uzdravování. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. S jeho pomocí se začnete mít rádi, otevírá dveře sebelásce. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii.

Léčebné využití: Je univerzální, použitelný na vše. Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.

*

Angelit

Angelit je jedním z kamenů vědomí pro nový věk. Je symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Angelit je pro léčitele mocný kámen, neboť prohlubuje naladění jejich mysli a zvyšuje vnímavost.

Léčebné využití: Tento tišící, uklidňující kámen napravuje poruchy tkáně a krevního řečiště. Uchovává rovnováhu tekutin v těle a může fungovat jako močopudný lék. Lze jej užít i pro kontrolu hmotnosti.

*

Ametyst

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Má silnou léčivou a očistnou moc.

*

Jadeit

Už staří Číňané si z nefritu vyráběli číše, ze kterých pili, protože věřili v jeho očistnou sílu.Tlumí přepětí, zabraňuje agresivitě, tiší žal a smutek, pomáhá nositeli nevzdávat se a nepropadat beznaději.

Léčebné využití: Léčí záněty a nedostatečnou funkci ledvin, pomáhá vyplavování písku z močového ústrojí. Stimuluje funkci srdce, čistí organismus od zplodin a jedů, podporuje funkci střev.

***

Při objednávce více náramků platíte pouze jedno poštovné.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
ametyst
,
achát
,
růženín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daminky
Katalogové č.: 10062240
Vloženo: 12.11.2018
Menu
--