Domů Prodané zboží prodejce mydulienka Hmyzí domeček

Příběh hmyzího domečku:-)

Byl nebyl (spíše byl a je) jeden krásný meruňkový sad - NÁŠ:-) Starostí, ale i radostí je s ním spousta. Každý rok čekáme, jestli to naše stromy zvládnou a nezmrznou, jestli se jim vyhnou choroby, jestli bude dost vody... No a když překonáme všechny tyto nástrahy (někdy více, někdy méně), tak navíc potřebujeme malé pomocníčky - včelí medvídky, včelky samotářky a podobné kamarády, protože včeliček je čím dál míň. No a aby tihle kamarádi měli kde bydlet, tak jsme jim vyrobili domečky (čili volné byty k zaměstnání zdarma:-)) A věřte nevěřte - nejen, že jich máme v sadě čím dál víc, ale ještě máme úžasně opylovaný sad! Nejen včelky samotářky, ale i ostatní drobečkové mají náš dík! Máme je moc rádi!

A tak jsme se rozhodli udělat trošku radosti i vaší zahrádce a pár domečků vyrobit navíc:-)

Velikost domečků je zhruba 30 x 8 x 8cm, dírky jsou různě velké - pro malé i velké kamarády.

Vyrobeno ze smrkového dřeva, opáleno plamenem a natřeno bezbarvým lesklým lakem (venku vyčichne). Stříška je z umělého kamene - imitace břidlice. Na zadní straně očko na zavěšení.

No a to je vše:-) Ať se malým kamarádům u vás líbí!

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mydulienka
Katalogové č.: 10614765
Vloženo: 1.6.2019
Menu
--