Domů Prodané zboží prodejce Little Finger Hravý set / zajíčkova ouška a bukový špalíček
Dárkový set světle modrých zajíčkových oušek a bukového špalíčku pro malé prince i princezny.

Šustící, ušatý špalíček je vyrobený z bukového masívu (průměr 4 cm). Senzuální vlastnosti jsou podpořeny šustícími, látkovými oušky, ušity ze 100% plátna a na druhé straně jsou použity bílé, hebké minky. Uvnitř oušek je všitý šustivý, potravinářský celofán, vhodný na pečení do 220°C. Do špalíčku je horizontálně provrtána 12 mm díra, kudy jsou prostrčeny ouška. Špalíček je hladce obroušen. Výška myšky je 8 cm. Použitá barva je nezávadný Balakryl s certifikací EN-71-3, vhodný pro dětské hračky.

Zajíčkova ouška jsou ušity ze 100% bavlněného plátna a z druhé strany jsou použity bílé, hebké minky. Jsou přivázány k ručně vyráběnému, dřevěnému, nelakovanému, bukovému kroužku, průměru 8 cm a tloušťky 1,3 cm. Narozdíl od jiných kroužků na trhu je vyráběný ručně a ne strojově - nemá žádné třísky, vnitřní ostrou hranu a je jemně vybroušený do hladka. Vyroben na Vysočině, v České republice.

Ošetřování: Ouška zajíčka i špalíčku lze prát v pračce na 40°C, dřevěné komponenty lze otřít vlhkým hadříkem a po zaschnutí naolejovat jedlým olejem (olivový, slunečnicový, kokosový).

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Little Finger
Katalogové č.: 9462252
Vloženo: 7.4.2018
Menu
--