Domů Prodané zboží prodejce mydulienka Třešňový polštářek AUTÍČKA 14x11cm

Třešňový polštářek 

Z čeho jsem?

  • Látkový obal 100% bavlna - motiv může být různě posunutý
  • Bříško mám plněné třešňovými peckami, které jsou samozřejmě nejprve mechanicky očištěny (bez chemie!) a poté řádně prosušeny, takže jsem čistě přírodní. Třešňové pecky po zahřátí chvíli voní jemně po třešních.

K čemu sloužím?

  • Třešňové pecky mají úžasnou vlastnost dlouho a dobře držet teplo i chlad - podle toho, co jste jim dopřáli.
  • Pomáhá zmírnit bolesti u všech věkových kategorií.
  • Při nahřátí uvolnění svalstva, bolavého bříška, při kašli, nachlazení, menstruačních potížích, jako přírodní termofor, relaxace, prokrvení apod.
  • Při ochlazení třeba chladí otoky, záněty, zmírňuje svědění po štípnutí hmyzem, drobné popáleniny, při horkém letním počasí, horečce..
  • Může sloužit i jako podložka pod namáhanou ruku při práci na počítači s myší.

Nahřívat můžete různými způsoby:

  • podle velikosti polštářku přibližně 1 minutu v mikrovlnné troubě na nejnižším stupni ohřevu (ideálně 500 W - doba se může lišit v závislosti podle toho, jak moc potřebujete polštářek nahřátý, je potřeba zkoušet a vytvořit si svůj optimální čas), mini polštářky poloviční dobu
  • na 5 minut vložit do předem vyhřáté trouby v nějaké pečící nádobě – na 50°C až 80°C (každému trouba hřeje jinak, tak prosím průběžně zkoušejte)
  • před ohřevem je dobré polštářek pokropit pár kapkami vody
  • nahřívat na radiátorech nebo na sluníčku 
  • při větší teplotě či delší době může dojít k poškození látky a mohlo by dojít i k vznícení polštářku - především v mikrovlnné troubě, tak na to prosím myslete - raději zkuste kratší dobu, nižší teplotu a případně trošku času přidejte a průběžně zkoušejte! Při ohřevu nenechávejte polštářek bez dozoru!

Chlazení polštářku:

  • polštářek vložte do igelitového sáčku a vložte do mrazničky min. na 30 minut
  • po použití dejte polštářek třeba na topení nebo na sluníčko, aby nezůstala v peckách žádná vlhkost!

Třešňové pecky mají výhodu v tom, že se dají prát. Polštářek vložte do ochranného povlaku (síťka na prádlo, nebo povlak na polštář) a perte na 30 stupňů šetrný program. Po vyjmutí z pračky polštářek sušte ideálně na topení, v létě na sluníčku, je potřeba, aby se pecky co nejdříve vysušily, jinak by mohly zplesnivět. Pokud k tomu zrovna nemáte vhodné sušící podmínky, tak polštářek neperte a počkejte ideálně na léto, kdy sluníčko pomůže. Nedávejte do sušičky.

Pokud používáte polštářek u miminek, tak se vždy přesvěčte, že jsou všechny švy v pořádku, přece jen jsou pecky malé a mějte polštářek i miminko celou dobu pod dohledem!

Při přikládání si hlídejte teplotu polštářku, abyste se nepopálili - pokud by byl moc horký, tak si jej dejte nejprve třeba přes nějakou látku, nebo na oblečení, nebo nechejte mírně schládnout. Každý jsme jedinečný, proto každý snese něco jiného! U dětí to platí dvojnásob - chceme si přeci pomoci, ne uškodit...

Velikost polštářku je zhruba 14x11cm. Plněn tak, aby se pěkně přizpůsobil. Lehoučký, nezatěžuje děti.

Polštářek je přítel na dlouhá léta, ale pokud již polštářek nepotřebujete, tak veškerý použitý materiál můžeme vrátit přírodě, zrecyklovat.

Vyrobeno s láskou!

Vše je nastaveno v nás a čemu dovolíme, aby nám pomohlo, to nám pomůže :-)

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.3.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mydulienka
Katalogové č.: 13917603
Vloženo: 10.3.2023
Menu
--