Domů Prodané zboží prodejce majdau Individuální kurz smaltu- začátečník

Tento kurz je určen tomu, kdo se chce se smaltem poprvé seznámit. Během kurzu se budu individuálně věnovat jedinému účastníkovi, průběh je tedy možné dle potřeb přizpůsobit.  Pro mírně, středně a více pokročilé jsou určeny další kurzy v mé nabídce, které mají odlišný program i cenu.

Program:

seznámení se základním principem smaltování. Představení druhů smaltu i odlišného způsobu práce s technickým a šperkařským smaltem. Naučíte se připravit a očistit plech, nanášet barvy a vypalovat. Nejpre si společně uděláme malý vzorníček vybraných barev, které vypálíme. Poté společně vytvoříme Váš první jednoduchý smalt (šperk nebo malý obrázek), který si odnesete domu.

Cena obsahuje:

Mé celoodpolední (6 hodin) individuální vedení i veškerý potřebný materiál. Občerstvení ke kávě nebo čaji je samozřejmostí. Předné datum je možné přizpůsobit zájemci. Místo konání. byt v centru Prahy.

Uvítám aktivní přístup, proto doporučuji předem přečíst mou knihu Smalt ve výtvarné tvorbě- historické a současné techniky. Kniha je určena především pro představení pokročilejších postupů, ale základní principy smaltování zde nalezne i začátečník.

Považuji za poctivé říci, že žádný kurz nemůže nikoho smaltování naučit, pouze mu může usnadnit vstup do této náročné a nádherné techniky, protože ušetří hodně peněz na zničeném a vyhozeném materiálu. K řadě poznatků se člověk dopracovává na základě vlastních chyb a omylů. V tomto kurzu mohu upozornit na základní začátečnické chyby a poradit, jak se jich vyvarovat. Smaltování je dobrodružství na celý život, stále je co učit a objevovat. Cílem toho úvodního kurzu je probudit zájem o smalt a otevřít cestu k další vlastnímu učení a hledání.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.10.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: majdau
Katalogové č.: 4617642
Vloženo: 11.12.2013
Menu
--