Domů Prodané zboží prodejce Vlna za vlnou JAK tmavě hnědý / od 10 g (10 g)

Hebký luxusní česanec vlny himalájského jaka v přirozeném tmavě hnědém odstínu. Materiál je velmi jemný a vhodný i k nošení přímo na tělo. Neobsahuje žádná barviva, jedná se o čistě přírodní produkt.

100% jačí vlna / 10 g

Množství vyberte napravo v tabulce Varianty zboží.

O materiálu
Jačí vlna je srst himálajského horského skotu - jaka domácího (domestikovaná forma divokého jaka). Získává se podobně jako kašmírové vlákno, tedy ručně vyčesáváním. Jemné vlákno podsady se odděluje od hrubšího svrchního vlasu. Vlna jaků se dováží především z Tibetu.
Jačí vlna je velmi jemná (17-19 mic) a příjemně hřeje. Je přirozeně tmavě hnědé, šedé až žluté barvy. Světlejších barev se dosahuje bělením, což vlákno částečně poškozuje. Proto nabízíme pouze přirozené, nebělené odstíny.

Jačí vlna si teprve získává své místo na trhu luxusních vláken mezi které rozhodně patří. Často se uvádí, zejména ve spojení s nepálským zimním zbožím, že "výrobek je zhotoven z jačí vlny". V drtivé většině případů se jedná o ovčí vlnu dovezenou do Nepálu letecky z Austrálie nebo Nového Zélandu. Jačí vlna je podstatně dražší, než ovčí vlna a většinou se právě s kvalitní ovčí vlnou míchá. V levnějších výrobcích jačí vlnu nenajdete.

Barvy:
Materiál:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.10.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Vlna za vlnou
Katalogové č.: 3637352
Vloženo: 9.3.2013
Menu
--