Domů Prodané zboží prodejce Jana.D Janin občasník, podzim - zima 2020

Jedná se o e-časopis, je tedy v elektronické podobě, a to ve formátu PDF. 

Časopis je věnovaný textilní tvorbě. Kromě návodů na vlastní výrobky v něm najdete i návody na různé textilní techniky. Jedná se o páté číslo časopisu, předcházející najdete zde

V časopise najdete podrobné návody s množstvím fotografií a podrobným popisem. A kdyby vám přece jen nebylo něco jasné, můžete se ptát v FB ve skupině, která je za tímto účelem vytvořená. Odkaz na ni najdete v občasníku.  

Co je obsahem tohoto čísla?
Běhoun vytvořený z kousků látek, zvolit si můžete jakoukoliv barevnost. 
Chňapky zdobené aplikacemi, 
ovšem aplikace můžete využít i na jiné projekty, třeba na prostírání, jak vidíte zde. 
image
Odkryla jsem svůj postup šití taštičky s pevným, ale opravdu pevným dnem, které dělám trochu jinak, než jak je obvyklé. Navíc je ozdobená aplikacemi. 
Opět se budeme věnovat barvení látek. Podotýkám, že je to opravdu velmi jednoduchý způsob, a proto se nemusíte bát, že byste to nezvládli. 
image
Z nabarvených látek si ušijeme polštář. 
image

Vyzkoušíme si kombinaci volného quiltování a zase jiného způsobu použití barev na ještě jednom běhounu. 

image
Znovu vytáhneme zbytky látek a ušijeme si středový ubrousek. 

image

Vyzkoušíme aplikace trochu jiným způsobem, než se šijí obvykle a navíc si na ně sami nabarvíme látku. Ale barvit samozřejmě nemusíte, můžete vzít i látky, které máte doma. 
image

A protože jsme ještě dostatečně nevyužili nabarvené látky, tak si z jedné z nich ušijeme kabelku. Jednoduchou, s čistými liniemi, ale vyztuženou, s klasickým kabelkovým zipem, kapsičkami, zpevněným dnem, které ovšem z venku nevidíte a dlouhými uchy přes rameno. 

image

Znovu podotýkám, že občasník je e-časopis, tzn. dostanete jej v elektronické podobě. Tam, kde je to potřebné, najdete ve velikosti 1 : 1 šablony na aplikace a střihy, prostě vše, co potřebujete k úspěšnému provedení všech výrobků. 

Časopis má celkem 80 stran. 

Odkaz, ze kterého si můžete časopis stáhnout, obdržíte v okamžiku, kdy potvrdím zaplacení objednávky.  V případě platby kartou se odkaz objeví automaticky ihned po zaplacení.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jana.D
Katalogové č.: 12069283
Vloženo: 11.12.2020
Menu
--