Domů Prodané zboží prodejce ErmaBe JAPAN režná - šatová zástěra len - vel. L

Materiál: 100% len české výroby, úprava předepráním a změkčením. Len v gramáži 245gr/m2, osnovní nitě smetanové, útkové béžové. V této režné - přírodní -  podobě snad nejlépe vyniká krása  lnu - přírodní barevnost, hrubá struktura, výrazná plátnová vazba, pevnost, ale díky tzv. oděvní úpravě je materiál nádherně měkký, splývavý, velmi příjemný na dotek.

 Obdélníková šatová zástěra, tzv. japonská, je na zádech překřížená, obléká se přes hlavu. Je hodně zahalující, přesto umožňuje volný pohyb. Široké šle pohodlně drží na ramenou. Velká dvoudílná kapsa na boku přechází i do zadního dílu.

 Má variabilní tvar - můžete ji zkusit nosit obráceně - zadním dílem dopředu, jako letní šaty či tuniku přes cokoliv. Z tohoto důvodu právě má i ty "předozadní" kapsy. Tento obrácený způsob nošení vidíte na poslední fotografii.

 rozměry: šířka 121 cm, délka 77 cm, délka oblečené zástěry od ramen ke kolenům asi 102 cm.

 vhodné pro velikost L  ( obvod hrudníku cca 100 - 104 cm )

Výrobek je pečlivě krejčovsky zpracován - horní kraj zdobí a zároveň zpevňuje široká podsádka předšitá do lícu, lemy po obvodu jsou ozdobně otočeny do lícu a mají šikmo odšité rohy, kapsy jsou v rubu zpevněny proti vytržení.

 údržba: zástěra je po ušití praná, aby získala pomačkání, charakteristické pro len.
Výrobce doporučuje praní do 40°C, při vyšších teplotách se může výrobek trochu srážet. Prát raději v gelu, nebělit. Mírné žehlení z rubu napařovačkou, nebo nežehlit vůbec...

 Návrh, realizace, foto : ErmaBe

Doplňky na fotografiích nejsou součástí výrobku.

Barvy:
Velikost:
L
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál - textil:
len
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.5.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ErmaBe
Katalogové č.: 8497765
Vloženo: 2.5.2017
Menu
--