Domů Prodané zboží prodejce Magical beads Jemný náramek - AMETYST LAVENDER 0.3 Ag925 obvod zápěstí 17 cm

Jemný náramek z  přírodního, broušeného ametystu lavender se stříbrným korálkem Ag925/1000.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích. Ametyst má silnou  očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti. Podporuje střízlivost. Překonává závislosti a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

Znamení : Beran, Panna, Štír, Střelec, Kozoroh, Ryby

Minerál 3 mm, ag korálek 3 mm.

Navlečeno na elastomeru Beadalon.

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.10.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magical beads
Katalogové č.: 13356577
Vloženo: 23.5.2022
Menu
--